Hälsokurs

"Övervikt är inte ett matproblem, utan ett beteendeproblem."

Är du less på att bära på extra kilon? Kilon som begränsar dig i vardagen, på fritiden, på jobbet och inte minst i din självbild. Eller börjar du få hälsoproblem p.g.a. din övervikt?

Jag erbjuder dig ett paket som hjälper dig att nå målvikt, med det här upplägget:

INTRO på 30 minuter via Skype. Där berättar jag vad som ingår i paketet och du har möjlighet att ställa några frågor. Det här är alldeles gratis. 

HÄLSOKURS består av 10 moduler med ämnen som "Veckoschema", "Fritid", "Frestelser" och "Framtiden". Varje modul startar med att du får hemskickat ett arbetsblad med uppgifter att förbereda dig inför mötet. Efter det har vi ett coachning samtal via Skype 1 timme. Det bästa är att träffas 1 gång/veckan, men skulle inte det passa dig - kan vi förstås ändra på det. Hela kursen pågår 10 veckor. Kanske du tycker det låter som en lång kurs, men jämfört med hur låg tid det tagit att bygga upp övervikten - är 10 veckor lite. 

Jag har flera elever som gått ner i vikt under kursen och som också lärt sig ett nytt sätt att förhålla sig till ätandet. Det jag är helt ärlig med, är att det kommer vara ett jobb att följa kursen - men det är ett jobb som inpirerar och ger energi till andra aktiviteter, än att äta.

Paketpris: 9 950 kr (ink moms)

Är du tidigare elev som behöver enstaka coachningsamtal, kan du boka 1 timme för 900 kr (ink moms)


Så här berättade en elev:

"Äntligen har jag hittat en metod som fungerar för att komma i form. Dvs få bort min övervikt och regelbundet motionera.
Veckoschemat, som jobbas fram allt eftersom, behöver jag, då jag annars faller tillbaka i gamla (o)vanor. Dessutom kan jag fortsätta äta det jag tycker om, eftersom veckoschemat utformas helt individuellt.
Jag börjar också förstå att jag inte behöver vara proppmätt när jag lägger mig; jag överlever ändå!
Dessutom är jag aldrig hungrig, trots minskat energiintag.
Kursen innefattar mer än så, då man visuellt får rita hur fördelningen av aktiviteter på dygnets timmar ser ut för mig. T.ex. arbete/familj/fritid osv. Utifrån det får man sedan jobba på att öka/minska de olika delarna, efter det som sätts som mål.
Jag kan varmt rekommendera kursen.
Den ger verktyg till livslång förändring till det bästa."

Du kan välja formuläret, eller telefon (070 - 529 93 64) - för första kontakt.